VEILIG VUURWERK AFSTEKEN EN DE FEITEN!

Zo’n 2 miljoen huishoudens in Nederland kopen vuurwerk. Het aantal mensen dat het met elkaar viert en dus gezamenlijk geniet van het vuurwerk ligt nog vele malen hoger. Wij nemen aan dat er in Nederland bijna 11 miljoen mensen volop genieten van vuurwerk. Gekocht door henzelf of door een ander.

Het doel van dit informatieboekje is om alle betrokken partijen te helpen om de vermeende vuurwerkproblemen in Nederland op de juiste wijze te begrijpen. Nieuws en berichtgeving is helaas niet altijd compleet. We willen proberen de verifieerbare feiten en ervaringen te delen. Sociale Media is het meest gebruikte medium om mythes te verspreiden en de algemene media pikt dit graag op. Fake News schaadt de reputatie van door Europese en Nationale wetgeving goedgekeurd consumentenvuurwerk. Wanneer je je aan de instructies op het vuurwerk houdt, is dit veilig af te steken.

Het informatieboekje is gratis te bekijken en te downloaden. Stuur het vooral door naar Gemeenteraadsleden, vrienden, familie, collega’s, enz.

Je vindt het boekje hier: Informatieboekje Veilig Vuurwerk afsteken en de feiten!