MAGNUM VUURWERK

 “SEE, HEAR AND FEEL OUR MAGIC!”

Al jaren lang is de Magnum Serie een begrip bij vele vuurwerkliefhebbers. De laatste jaren heeft Magnum Vuurwerk een complete vernieuwing ondergaan en is er een spectaculaire aanvulling op het assortiment geïntroduceerd met bijvoorbeeld de nieuwe WCKD en I-like-Legal serie. Als kers op de taart is onze grootste compound zelfs verkozen tot compound van het jaar! TROTS!

Met onze jarenlange ervaring steken wij met kop en schouders uit boven de rest op vuurwerkgebied. Daarnaast zijn we met een opslagcapaciteit van ca. 2,5 miljoen kilo vuurwerk in Dronten de ideale partner voor onze Dealers op logistiek gebied. En natuurlijk kan iedereen eenvoudig en snel een vuurwerkbestelling plaatsen via onze vernieuwde website magnumvuurwerk.nl.

MAGNUM VUURWERK: “WELCOME TO OUR WCKD WORLD!”

Concept Magnum Vuurwerk

Vuurwerkexpert

 “By Experts, for Experts”!

Al sinds de jaren zeventig hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van consumentenvuurwerk. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van ontwikkelen en importeren van vuurwerk voor de Europese markt. Middels het concept Vuurwerkexpert bieden we een compleet en uitgebalanceerd assortiment vuurwerkartikelen aan.

Via onze compleet vernieuwde website vuurwerkexpert.nl weten vuurwerkliefhebbers ons al jaren te vinden met onder andere de ijzersterke merken Crown Collection, Pyroshow, Vittali, Pyro Power, Vuurwerkexpert en Power Fireworks.

Vuurwerkexpert: “HET BESTE VUURWERK HAAL JE NATUURLIJK BIJ DE ECHTE EXPERT!”

HELE JAAR VUURWERK!

 “365 dagen per jaar verkopen en afsteken”

Op zoek naar het mooiste vuurwerk dat het hele jaar door mag worden verkocht en afgestoken? Met onze uitgebreide selectie jeugd- en kindervuurwerk, ook wel categorie 1, F1 of CAT.1-vuurwerk, bezorg je iedereen een onvergetelijke vuurwerkervaring!

Van sterretjes, fonteinen en knalerwten tot knetterlinten en crackling balls. Er is voor ieder wat wils. Leuk voor bijvoorbeeld feestjes, bruiloften, (kampioens)wedstrijden, BBQ, enzovoort.

Zeker weten dat u voor iedereen iets in huis heeft?

Bestel dan gemakkelijk en snel via helejaarvuurwerk.nl.