Over ons

Broekhoff Vuurwerk International B.V. is in 1972 ontstaan als ‘Gebroeders Broekhoff’, opgericht door de heer W.J.Broekhoff en zijn broer. Vanaf 1980 is de heer Wim Broekhoff alleen verder gegaan en is het bedrijf gegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van ontwikkelen en importeren van vuurwerk voor de Europese markt. Zo brachten wij o.a. als eerste vuurwerk met 25 gram NEC per tube voor consumenten op de markt. Dit werd ook terecht beloond met de innovatie prijs van FPM.  Als enige importeur zijn wij al vanaf 2006 druk bezig met onze artikelen te laten batchtesten voor een betere veiligheid. Tegenwoordig zijn de batchtesten een verplicht onderdeel van de CE regelgeving geworden.

Broekhoff Vuurwerk heeft kantoren in Nederland, Singapore en China. In ons kernteam van 26 medewerkers zitten specialisten op commercieel, logistiek, chemisch, kwaliteit, veiligheid, logistiek, CE en administratief gebied. Daarnaast zijn wij door onze grote passie voor vuurwerk ook zeer creatief en innovatief. Succesfactor van onze producten is o.a. de exceptionele kwaliteit van zowel consumenten-, als professioneel vuurwerk, in alle prijsklassen.

Broekhoff Vuurwerk is centraal gelegen in Nederland (Dronten) en bezit één van de grootste vuurwerkopslagplaatsen van Nederland. In november en december wordt ons kernteam opgeschaald naar 150 medewerkers om u optimaal te kunnen bedienen en te woord te staan. Mede dankzij onze uitstekende logistieke organisatie kunnen wij u snel en indien gewenst, meerdere keren per dag, bevoorraden.

Wij doen wat we beloven!

De grootste vuurwerk internet winkel van Nederland: Vuurwerkexpert.nl zorgt ervoor dat u als winkelier maximaal profiteert van de verkoop via internet. Deze webshop is voorzien van de modernste ontwikkelingen en alle gangbare betaalmethoden. De website is geoptimaliseerd voor SEO (vindbaarheid op internet) en useability (zorgen dat zo min mogelijk consumenten afhaken tijdens het aankoopproces). 

Als klant van Broekhoff krijgt u deze webshop gratis ter beschikking. U kunt deze webshop tegen geringe meerprijs uitbreiden met de kassasoftware van VuurwerkPOS, die u kan voorzien van o.a. een up-to-date voorraadbeheer en kiloregistratie, wat u tijd en geld kan besparen. Onze diverse vuurwerkfolders sluiten hier naadloos op aan. Uiteraard zijn nagenoeg al onze producten op de site voorzien van videoclips.

De vuurwerkverkoop in uw winkel wordt nog eens extra ondersteund door o.a. vuurwerkdummies, product infokaarten, pop-up displays en posters.

Onze verkoopadviseurs beschikken over veel retailkennis en verkoop-instrumenten. Zij willen u graag adviseren én introduceren in onze wereld van innovatieve kwaliteits- producten.

Wilt u ook Broekhoff Vuurwerk verkopen? Bel dan 0321 314474!