Broekhoff Vuurwerk International B.V. is in 1972 ontstaan als ‘Gebroeders Broekhoff’, opgericht door de heer W.J.Broekhoff en zijn broer. Vanaf 1980 is Wim Broekhoff alleen verder gegaan en is het bedrijf gegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van ontwikkelen en importeren van vuurwerk voor de Europese markt. Zo brachten wij o.a. als eerste vuurwerk met 25 gram NEC per tube voor consumenten op de markt en werd dit beloond met de innovatie prijs van FPM. Als enige importeur zijn wij al vanaf 2006 druk bezig met onze artikelen te laten batchtesten voor een betere veiligheid. Tegenwoordig zijn de batchtesten een verplicht onderdeel van de CE regelgeving geworden.

Broekhoff Vuurwerk heeft kantoren in Nederland, Singapore en China. In ons kernteam zitten specialisten op commercieel, logistiek, chemisch, kwaliteit, veiligheid, logistiek, CE en administratief gebied. Daarnaast zijn wij door onze grote passie voor vuurwerk ook zeer creatief en innovatief. Succesfactor van onze producten is o.a. de exceptionele kwaliteit van zowel consumenten-, als professioneel vuurwerk, in alle prijsklassen.

Broekhoff Vuurwerk is centraal gelegen in Nederland (Dronten) en bezit één van de grootste vuurwerkopslagplaatsen van Nederland. In november en december wordt ons kernteam enorm opgeschaald om onze relaties optimaal te kunnen bedienen en te woord te staan. Mede dankzij onze uitstekende logistieke organisatie kunnen wij onze Dealers snel en indien gewenst, meerdere keren per dag, bevoorraden.

Wij doen wat we beloven!
Middels onze Concepten Magnum Vuurwerk en Vuurwerkexpert bieden wij een ruime keuze aan vuurwerkartikelen. Beide Concepten voorzien tevens in een webshop: Magnumvuurwerk.nl en Vuurwerkexpert.nl. Deze webshops zijn voorzien van de modernste ontwikkelingen en alle gangbare betaalmethoden. De websites zijn geoptimaliseerd voor SEO (vindbaarheid op internet) en useability (zorgen dat zo min mogelijk consumenten afhaken tijdens het aankoopproces). Lees hier meer over onze Concepten.

Als klant van Broekhoff krijgt u de webshop gratis ter beschikking. U kunt deze webshop tegen geringe meerprijs uitbreiden met de kassasoftware van VuurwerkPOS, die u kan voorzien van o.a. een up-to-date voorraadbeheer en kiloregistratie, wat u tijd en geld kan besparen. Onze diverse vuurwerkfolders sluiten hier naadloos op aan. Uiteraard zijn nagenoeg al onze producten op de sites voorzien van videoclips.

De vuurwerkverkoop in uw winkel wordt nog eens extra ondersteund door o.a. vuurwerkdummies, product infokaarten, pop-up displays en posters.
Onze verkoopadviseurs beschikken over veel retailkennis en verkoopinstrumenten. Zij willen u graag adviseren én introduceren in onze wereld van innovatieve kwaliteitsproducten.

Wilt u ook vuurwerk van Broekhoff verkopen? Bel dan 0321 314474 of vul het Contactformulier in.