22-07-2019

Nieuw concept: Magnum Vuurwerk

Dit jaar zal Broekhoff vuurwerk met een compleet nieuw merk de vuurwerkmarkt bestormen. Onder de naam ‘Magnum Vuurwerk’ zal er een concept worden gepresenteerd dat zich op verschillende fronten kan onderscheiden van het huidige Vuurwerkexpert.

Zoals de kenners wellicht weten is de naam niet helemaal nieuw. De lijnen ‘Magnum Series’ en VC (Verbeek/Classen) bestonden al in het assortiment van Broekhoff Vuurwerk. Door deze merken meer body te geven, en aan te vullen met twee volledig nieuwe lijnen, ontstaat er een compleet assortiment waarop de komende jaren kan worden verder gebouwd.

Eén van de kartrekkers van het nieuwe concept is Marcel Schutteman, bekend bij velen in de wereld van het consumentenvuurwerk. “De potentie van het merk Magnum Vuurwerk met daarbij de nieuw ontwikkelde vuurwerkartikelen en merklijnen is gigantisch. Vanaf het moment dat ik hier op 1 oktober 2018 binnen liep, klopte het voor mijn gevoel. Plus, met oog van een aantal liefhebbers en natuurlijk het ervaren team binnen de organisatie hebben wij een uniek concept ontwikkeld voor zowel de ‘freak’ als voor de consument”, aldus Marcel.

De webshop zal medio november online komen, en is te vinden via www.magnumvuurwerk.nl.

Terug